6 Haziran 2017 Salı

Doğa kampları ilginizi çekiyor mu?


Türkiye’nin doğa sporları ve turizm merkezi olan DOSTUM, rahat bir çadır, sıcak bir uyku tulumu ve yanınızda bulunan yiyecek ve içecekler ile güzel havalarda kamp severlere doğayla birlikte baş başa kalma şansı tanıyor.



İnegöl Belediyesi tarafından hayata geçirilen DOSTUM (Doğa Sporları ve Turizm Merkezi), güzel havaları değerlendirmek isteyen doğaseverlere sağladığı kamping alanları ile fotoğraf çekmek, uzun doğa yürüyüşleri yapmayı sevenleri bir araya getirerek, katılımcılara doğal güzellikleri keşfetme şansı sunuyor.

Beton yapılaşmanın çoğalması ve makineleşmenin doğadan uzaklaşmamıza neden olduğu şu günlerde Dostum Projesi’nin sunduğu kampçılık, şehirden kısa süreliğine de olsa uzaklaşmanıza yardımcı oluyor. Kısıtlı imkanlarla yaşamayı, zorlukların üstünden gelmeyi, doğayı sevmeyi ve saymayı öğreten kampçılık sporu, doğayla iç içe bir dostluk hayatı yaşamanızı sağlıyor. 

Toplam 80 bin metrekarelik alan üzerine kurulu.


Alanda ayrıca fotosafari, trekking, kano (deniz bisikleti), bisiklet, balık tutma, atv safari, motocross ve off-road, okçuluk, yamaç paraşütü ve hafif hava araçları uçuşları yapılıyor.çları uçuşları yapılıyor


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder